Restaurant

Familie of bedrijfsfeest? U bent van harte welkom in De Slegge. Het café-restaurant is gebouwd in Finse stijl. Door het lichte hout en de Finse inrichting doet het geheel zeer natuurlijk aan en heeft het een warme uitstraling. Wij bieden 5 overheerlijke menu's, zowel warm als koud, in buffetvorm. Tevens kan er gekozen worden voor een "buffet barbeque".( Buffetten kunnen gereserveerd worden vanaf 10 personen). Deze kan zomers op het terras van De Slegge plaatsvinden.

De buffetten kunnen natuurlijk worden gecombineerd met het forellenvissen.

In het café-restaurant kunt u ok terecht voor een heerlijk kopje koffie met gebak en de mogelijkheid is aanwezig om een hapje te eten of gewoon een lekker ijsje te nuttigen

Actueel

  • Paasbrunch

    Paasbrunch 2019 Kom gezellig met ons zondag 21 april paasbrunchen met je familie, vrienden. Op je paasbest...(lees meer)

  • steurvijver vanaf 1 maart geopend

    Beste steurvissers, Vanaf vrijdag 1 maart is onze steur en meerval vijver weer geopend. Wij zijn elke dinsdag...(lees meer)

  • Openingstijden wintermaanden

    Beste vissers,  Tijdens de wintermaanden sluiten wij op doordeweekse dagen tijdig als er geen vissers meer...(lees meer)

Nieuwsarchief
Website: VKD