Ligging

Rust, ontspanning en sportiviteit in één!

Forellenvisserij De Slegge beschikt over 4 grote visvijvers, waarin naar keuze kan worden gevist. De gevangen forellen mogen naar huis worden meegenomen of kunnen worden geruild voor geslachte of gerookte forel. Tijdens of na afloop van het vissen kunt U in onze Finse blokhut terecht voor het stillen van de honger en dorst. Ook bestaat de mogelijkheid om gerookte en verse forel te kopen en mee te nemen naar huis.

Forellenvisserij De Slegge is gelegen in de rustieke omgeving van Ter Apelkanaal in mooi Westerwolde. Westerwolde ligt in het meest zuidelijke deel van de provincie Groningen en heeft een zeer bosrijk karakter.

Tal van fiets- en wandelroutes zijn aanwezig, die verkrijgbaar zijn bij de VVV's. Deze routes lopen langs forellenvisserij De Slegge. Een ideale plek om lekker bij te komen en te genieten van de rust en de natuur.

Actueel

  • Paasbrunch

    Paasbrunch 2019 Kom gezellig met ons zondag 21 april paasbrunchen met je familie, vrienden. Op je paasbest...(lees meer)

  • steurvijver vanaf 1 maart geopend

    Beste steurvissers, Vanaf vrijdag 1 maart is onze steur en meerval vijver weer geopend. Wij zijn elke dinsdag...(lees meer)

  • Openingstijden wintermaanden

    Beste vissers,  Tijdens de wintermaanden sluiten wij op doordeweekse dagen tijdig als er geen vissers meer...(lees meer)

Nieuwsarchief
Website: VKD