Ligging

Rust, ontspanning en sportiviteit in één!

Forellenvisserij De Slegge beschikt over 4 grote visvijvers, waarin naar keuze kan worden gevist. De gevangen forellen mogen naar huis worden meegenomen of kunnen worden geruild voor geslachte of gerookte forel. Tijdens of na afloop van het vissen kunt U in onze Finse blokhut terecht voor het stillen van de honger en dorst. Ook bestaat de mogelijkheid om gerookte en verse forel te kopen en mee te nemen naar huis.

Forellenvisserij De Slegge is gelegen in de rustieke omgeving van Ter Apelkanaal in mooi Westerwolde. Westerwolde ligt in het meest zuidelijke deel van de provincie Groningen en heeft een zeer bosrijk karakter.

Tal van fiets- en wandelroutes zijn aanwezig, die verkrijgbaar zijn bij de VVV's. Deze routes lopen langs forellenvisserij De Slegge. Een ideale plek om lekker bij te komen en te genieten van de rust en de natuur.

Actueel

  • Asfaltwerkzaamheden 2 en 8 november

    Beste Vissers, Wegens asfalterings werkzaamheden hebben wij aanstaande vrijdag 2. November enige verkeershinder...(lees meer)

  • Openingstijden wintermaanden

    Beste vissers,  Tijdens de wintermaanden sluiten wij op doordeweekse dagen tijdig als er geen vissers meer...(lees meer)

  • Stamppotbuffet en wedstrijdvissen

    25 februari 2018 Wedstrijdvissen en stamppot buffet De winter heeft zich nog niet echt laten zien maar...(lees meer)

Nieuwsarchief
Website: VKD