Ligging

Rust, ontspanning en sportiviteit in één!

Forellenvisserij De Slegge beschikt over 4 grote visvijvers, waarin naar keuze kan worden gevist. De gevangen forellen mogen naar huis worden meegenomen of kunnen worden geruild voor geslachte of gerookte forel. Tijdens of na afloop van het vissen kunt U in onze Finse blokhut terecht voor het stillen van de honger en dorst. Ook bestaat de mogelijkheid om gerookte en verse forel te kopen en mee te nemen naar huis.

Forellenvisserij De Slegge is gelegen in de rustieke omgeving van Ter Apelkanaal in mooi Westerwolde. Westerwolde ligt in het meest zuidelijke deel van de provincie Groningen en heeft een zeer bosrijk karakter.

Tal van fiets- en wandelroutes zijn aanwezig, die verkrijgbaar zijn bij de VVV's. Deze routes lopen langs forellenvisserij De Slegge. Een ideale plek om lekker bij te komen en te genieten van de rust en de natuur.

Actueel

  • Voorrondes NK Forelvissen

    NK Forelvissen 2017!! Iedereen kan dit jaar weer meedoen aan de voorronden voor het NK Forelvissen 2017. Hiermee...(lees meer)

  • Steurvijver weer open

    Beste steurvissers! STEURVIJVER WEER GEOPEND 👏 Na een winterstop is het aanstaande zondag dan eindelijk...(lees meer)

  • Bezoek Blinker

    Beste vissers, Het duitse visblad Blinker is op bezoek geweest bij de Slegge. Samen met onze vaste Duitse visser...(lees meer)

Nieuwsarchief
Website: VKD